SKELETBOUW

 

 

Wat is Skeletbouw?

In de bouwwereld wint houtskeletbouw snel aan populariteit. Veel aannemers en architecten waarderen de voordelen ervan, zowel voor henzelf als voor de klant. Deze droge en uiterst precieze bouwmethode is veelzijdig inzetbaar : van renovatieprojecten en nieuwbouwwoningen tot het optrekken van bedrijfspanden.  Dit is een innovatieve bouwmethode waarbij gebruik wordt gemaakt van houten frames. Deze frames vormen de structuur van het gebouw en bieden tal van voordelen om technieken te plaatsen. (airco, ventilatie, elektriciteit, water)

 

Waarom Kiezen voor skeletbouw ? 

  • Snelheid en Efficiëntie: Dankzij de prefabricage verloopt de bouw sneller dan bij traditionele methoden, wat resulteert in kostenefficiëntie. Ook het installeren van elektricteit, water & andere technieken gaat veel sneller in een houtskeletbouw.. 
  • Duurzaamheid: Door gebruik te maken van duurzaam geproduceerd hout & isolatie dragen we bij aan het behoud van bossen en verminderen we onze ecologische impact.
  • Isolatie: Skeletbouw maakt het gemakkelijk om hoogwaardige isolatiematerialen toe te voegen, wat leidt tot een energiezuinigere woning.
  • Flexibiliteit in Ontwerp: Geniet van ontwerpvrijheid en de mogelijkheid tot aanpassingen tijdens de bouw, waardoor we aan al uw specifieke wensen kunnen voldoen.
OFFERTE AANVRAGEN

Contacteer ons voor een afspraak of om een offerte aan te vragen.